Viden, udvikling og samvær
4300 HolbækVælg område

Til Virksomhederne

AOF Erhverv har 4 hovedområder: Rekruttering, Fastholdelse, Kompetenceudvikling og Konsulentydelser.

Rekruttering: Lokalt formidler vi årligt mere end 1.200 personer til beskæftigelse i mere end 1.000 virkomheder. Det betyder at du i AOF Erhverv har en erfaren og kompetent samarbejdspartner, der kan præsentere dig for et antal egnede kandidater til jobmulighederne i din virksomhed.

Fastholdelse: I AOF Erhverv ved vi, hvor afgørende det er for virksomheden at holde på gode medarbejdere for at sikre stabilitet og vækst.

Kompetenceudvikling: Uanset hvilken branche din virksomhed er beskæftiget med, og uanset hvilke funktioner dine medarbejdere varetager, er der et kontinuerligt behov for kompetenceudvikling. Hvad behovet end er, så kan AOF Erhvervs virksomhedskonsulenter hjælpe dig med at finde rundt i junglen af tilbud og finansieringsmuligheder.

Konsulentydelser: I AOF Erhverv har vi mange års erfaringer med rådgivninn og vejledning i forhold til en bred vifte af emner og områder, som kan bidrage til din virksomheds fortsatte udvikling og dine medarbejderes trivsel.

 

Der er desværre ingen aktuelle kurser i denne kategori. Ring eller send en mail for at høre nærmere om, hvornår der er planlagt nye aktiviteter.